Perşembe, Nisan 25, 2024

Narlıdere’de toplu sözleşme sevinci

Narlıdere Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen İzmir 2 Nolu Şube arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 2 yıllık süreci kapsayan sözleşmeye imzayı, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Tüm Yerel-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali Balık attı. Sendika İdari Sekreteri Mehmet Ali Ekşi, Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri Onur Ağır ile Sendika İşyeri Temsilcisi Kaan Köfteci’nin katılımıyla Narlıdere Belediyesi Başkanlık katında imzalanan toplu iş sözleşmesi 55 memuru ilgilendiriyor.


Emekçilerimizin Yanındayız

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin imzaladıkları toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek, “Belediyemizin olanakları ölçüsünde Narlıdere’miz için mesai harcayan arkadaşlarımızın hak ettiği ücretleri alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman emekten ve emekçiden yanayız. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmediğimiz sözleşmemiz mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.


Hayırlı Olsun

Tüm Yerel-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali Balık ise Narlıdere Belediyesi ile ilişkilerini her zaman uyum içinde sürdürdüklerini ifade etti. Ali Balık, “Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız Ali Engin’e teşekkür ediyor, toplu sözleşmemizin arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Üyelerimizin haklarını korumak ve daha iyi noktalara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

GÜNDEM