• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  TİCARET SOHBETLERİ  |  FİNANS  |  İHALELER  |  TİCARET BORSALARI  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

11 Mayıs 2018 Cuma 19:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %14,2 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 130 bin 960 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 221 bin 617 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %14,8 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %6,7 oranında arttı.
 
Koyun eti üretimi 27 bin 53 ton olarak tahmin edildi
     Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %3,9 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %44,9 oranında arttı.

 


+ Benzer Haberler
» Kuru incir ihracatında ilk gemi 26 Eylül’de yola çıkacak
» Nefes kredisine üçüncü faz geliyor
» S&P ve Moody’s Türkiye’nin notunu düşürdü
» Türkiye bayramda ‘aile’yi ‘tatil’e tercih ediyor
» “Gücümüzü ülkemize olan sorumluluğumuzdan alıyoruz”
» Seramiksan, yeni ürünleriyle Cersaie Seramik ve Banyo Fuarı’nda
» NISSAN’dan Bayram fırsatları
» Renault’da Ağustos ayında hurdaya ek indirim ve Kangoo’da sıfır faiz
» Apaydın, “Bayram trafiğinde daha dikkatli olunmalı”
» TOBFED: “Araç bakımı ihmal edilmemeli”


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 18.08.2018
  Ticaret 17.08.2018
  Ticaret 16.08.2018
  Ticaret 15.08.2018
  Ticaret 14.08.2018
  Ticaret 13.08.2018
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni