• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

11 Mayıs 2018 Cuma 19:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretimi 1. çeyrek döneminde 253 bin 314 ton olarak tahmin edildi

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %14,2 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 130 bin 960 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 221 bin 617 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %14,8 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %6,7 oranında arttı.
 
Koyun eti üretimi 27 bin 53 ton olarak tahmin edildi
     Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %3,9 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %44,9 oranında arttı.

 


+ Benzer Haberler
» Yaşlı nüfus son beş yılda %16 arttı
» Şubat ayında konut satışları yüzde 18.2 azaldı
» Günlük temassız ödeme adedi 1 milyona ulaştı
» Siirt fıstığı dünyaya açılıyor
» İstanbul dünyanın en çok ziyaret edilen 11. şehri oldu
» AmCham Türkiye/ABFT yeni yönetim kurulu seçildi
» 26. İzmir Avrupa Caz Festivalinde son hafta
» Sürpriz yok, Arkas-M.A.T. Sailing Team yine birinci
» İzmir’de ‘Frankofoni’ zamanı
» Çocuklar dijital mikroskop ile bilim dünyasını keşfe çıkıyor


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 19.03.2019
  Ticaret 18.03.2019
  Ticaret 16.03.2019
  Ticaret 15.03.2019
  Ticaret 14.03.2019
  Ticaret 13.03.2019
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni