• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Kırmızı et üretim istatistikleri, IV. çeyrek: Ekim - Aralık, 2018

12 Şubat 2019 Salı 12:00
12
14
16
18

Kırmızı et üretim istatistikleri, IV. çeyrek: Ekim - Aralık, 2018

           ANKARA TİCARET     
     Toplam kırmızı et üretimi IV. çeyrekte 259 672 ton olarak tahmin edildi
     Toplam kırmızı et üretimi kurban bayramının gerçekleştiği bir önceki çeyreğe göre %23,5, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %12,1 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 185 bin 324 ton olarak gerçekleşti.
 
     Sığır eti üretimi 239 bin 703 ton olarak tahmin edildi
     Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %21,8, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %7,8 oranında azaldı.
 
     Koyun eti üretimi 17 bin 902 ton olarak tahmin edildi

     Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %37,3, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %31,2 oranında azaldı.

 


+ Benzer Haberler
» Kuru üzüm rekolte beklentisi 300 bin ton
» “Sağlık Meslek Örgütleri çok uluslu şirketlerin oyuncağı değildir”
» Yurtdışı varlıklar 239,4 milyar $, yükümlülükler 578,2 milyar $
» Kulaçlar kadına şiddete karşı
» Auto King ve Groupama Sigorta “Oto Ekspres’O” projesi eğitimlerini sürdürüyor
» Çöp değil plastik hurda hammadde ithal ediyoruz
» Under Armour Bodrum Yarı Maratonu için geri sayım
» Edenred’den şirketlere özel kurumsal seyahat portalı
» “İZSU’dan 24 saat mesai”
» Başkan eşlerinin gündemi “engelsiz” İzmir


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 23.08.2019
  Ticaret 22.08.2019
  Ticaret 21.08.2019
  Ticaret 20.08.2019
  Ticaret 19.08.2019
  Ticaret 17.08.2019
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni