• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’ne “Tam Not”

18 Eylül 2020 Cuma 11:00
12
14
16
18

Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’ne “Tam Not”

           HABER MERKEZİ     
     Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.’nin tesislerinde ve marketlerinde satışa sunduğu et ve et ürünlerinin üretimi “Kent A.Ş.Et Üretim Tesisi’nde” yapılıyor.
     Covid-19 sonrasında aldığı önlemler ile Karşıyaka’da “Turuncu Çember” almaya hak kazanan ilk kurum olan Kent A.Ş. kamuoyundan olumlu tepkiler almıştı. Üretim tesislerinde de hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kent A.Ş., İzmir İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerden tam not aldı.

“GÜNLÜK İKİ OLAN TESİS DEZENFEKSİYONUNU DÖRDE ÇIKARDIK”
     Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’nde Covid-19 sonrası alınan önlemler hakkında konuşan Veteriner Hekim Selin Kulaksız “Korona dönemi dışında da et üretim tesislerinde dezenfeksiyona ve hijyene çok önem verilmelidir. Tesisin içi 12 derece veya altında olmalıdır. Korona döneminde et üretim tesisimizin girişine hijyen bariyerleri yerleştirdik ve ateş ölçümü yaptık.  Çalışan arkadaşlarımız; kolluk, eldiven,  bone maske ve siperlik ile çalışmalarına devam ettiler. Rutin kullanımın dışına çıkarak, etlerin parçalanması ve vakumlanması sırasında sürekli olarak eldiven değişimi yapıldı. Günlük iki olan tesis dezenfeksiyonunu dörde çıkardık.” dedi. Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’nin İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı olduğunu vurgulayan Selin Kulaksız “İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından korona virüs sonrası yapılan denetimlerde, Müdürlük yetkilileri aldığımız önlemler için teşekkürlerini ilettiler.” dedi.

“ÜRETTİĞİMİZ HİÇBİR ÜRÜNÜMÜZDE KATKI MADDESİ BULUNMAMAKTADIR”
     Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi hakkında da konuşan Kulaksız “Kent A.Ş. et üretim tesisi; bir parçalama ve işleme tesisidir. Dana ve kuzunun tüm parçaları (kıymalık, et, bonfile vb.) hazırlandıktan sonra vakumlanarak; hem restoranlarımıza, hem de Kent Marketlerimize gönderiliyor. Marketlerimize gönderdiğimiz etler satış için hazırlanırken, restoranlarımıza spesiyal ürünler hazırlanabiliyor. Deneyimli kasaplarımız tarafından işlenmiş ürünler yapılıyor. Bu ürünler hem restoran ve kafelerimizde hem de marketlerimizde satışa sunuluyor. Ürünlerimiz;  fermente sucuk, blok kavurma, ızgara köfte, İnegöl köfte ve hamburger köftesinden oluşuyor. Ürettiğimiz hiçbir ürünümüzde katkı maddesi bulunmuyor.” diyerek sözlerini bitirdi.


+ Benzer Haberler
» İkinci el’de fiyat artışı devam edebilir
» MB’den kredi kartı faizlerine düzenleme
» HİK uçaklarının lojistiği yerli sanayi ile sağlanacak
» İzmir iş dünyasından deprem mesajı
» SunExpress’ten İzmir’e destek
» Başkan Soyer depremde son durumu anlattı
» Bayraklı Belediyesi, vatandaşı bir an yalnız bırakmadı
» İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri teyakkuzda
» Gaziemir Belediyesi’nde deprem teyakkuzu
» “Vatandaşlarımızın sağlığı için marketlerimizde üst düzey önlemlere devam ediyoruz”


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 31.10.2020
  Ticaret 30.10.2020
  Ticaret 29.10.2020
  Ticaret 28.10.2020
  Ticaret 27.10.2020
  Ticaret 26.10.2020
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni