• Anasayfa  • Künye  • Kurumsal  • Reklam  • Üyelik  • Arşiv  • Site Haritası  RSS 
YAZARLAR  |  GÜNCEL  |  GÖRÜNTÜLÜ  |  ÖZEL  |  SOHBETLER  |  FİNANS  |  İHALELER  |  BORSALAR  |  RESMİ GAZETE

Etin peşinde 27 ülkeye gitti

07 Eylül 2020 Pazartesi 10:00
12
14
16
18

Etin peşinde 27 ülkeye gitti

           HABER MERKEZİ     
     İzmir gastronomide yeni nesil işletmelerle bir adım öne geçti. 20 dönüm arazi üzerine kurulu karma proje, Urla Sahne kapılarını lezzetseverlere açtı. Bünyesinde hizmet veren The Guru’nun Şefi Ali Çetinkaya, İzmirlilere en iyi lezzeti sunabilmek için tam 27 ülkede etin izini sürdü. Çetinkaya “İzmirlilere böylesini daha önce hiç görmedikleri bir mekan ve böylesini hiç tatmadıkları lezzeti sunacağız” dedi.

     Tamamen doğa ile iç içe olan Urla Sahne farklı konseptiyle kapılarını açtı. Doğayla iç içe olan Urla Sahne’nin bünyesinde  et restoranı The Guru, cafe bistrosu The Grapes, yoga ve pilates yapılabilen ayrıca tenis kortlarıyla Veledrom Tenis Clup, festival ve etkinlikler için oluşturulan Humans Urla ile kuşbakışı Urla manzarasıyla butik otel Doors yer alıyor.  Et severlerin uğrak noktası olmayı hedefleyen The Guru’nun şefi Ali Çetinkaya “Daha önce hiç böylesini görmedim, yemedim diyeceğiniz bir mekan. Konfor, doğallık, konuksever ekip ve harika lezzetleri aynı yerde bulmak isteyenlerin İzmir’deki adresi burası olacak” dedi.

    Şef Çetinkaya en iyi eti bulup İzmirlilere sunmak için Arjantin’den Japonya’ya, Kore’den Brezilya’ya, Uruguay’dan Rusya’ya uzanan 27 ülkedeki çiftlerde incelemede bulundu. Gittiği her bölgedeki ırkların doğumundan büyüme gelişme ve kesime hazır dönemlerine kadar bütün süreçlerin nasıl işlediğinin takibini yaptığını söyleyen Çetinkaya “En son olarak da mezbahanelere giderek kesimlerin kaç günde bittiğini, etin ne kadar dinlenmesi gerektiğini kontrol ettim” dedi.

     Steakhouse konseptini Ege’nin zengin mutfağı ile buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Çetinkaya “Ege’nin kendine özgü mutfağıyla farklı diyarların mutfaklarını bir araya getirmek istedik. Pek çok yemek, salata ve meze çeşidine ev sahipliği yapıyoruz.  Glutensiz bir mutfağa sahibiz. Keklerimizden atıştırmalarımıza kadar glutensiz lezzetlerimiz var. Herşey doğal.  Ayrıca yalnızca et menüsü yok. Vejeteryansanız yine doğru yerdesiniz.  Hepinizi bu lezzet şölenine bekliyoruz. 18 Eylül’de ise Cem Adrian konserine ev sahipliği yapıyoruz. Lezzetin de eğlenmenin de adresiyiz” dedi.


+ Benzer Haberler
» Günlük vak’a sayısı hızla azalıyor
» Çelikte ihracat hedefi; 23 milyon ton
» İklimlendirme sektörü ihracatta 5 milyar doları aşmaya odaklandı
» Anadolu Efes’e ‘Sıfır Atık’ belgesi
» E-ticaret ile birlikte iş gücü açığı da büyüyor
» Şirketler dijitalde daha aktif olmayı planlıyor
» Palandöken, “Emekliliği gelen esnaf sicil engeline takılmamalı”
» “İnsana yatırım yapmaya devam edeceğiz”
» Evde kaldık, oyunlara daha fazla para harcadık
» Enerji yatırımları için de sigorta olmazsa olmaz


ÇOK OKUNANLAR
bu hafta | bu ay
Foto/Video Galeri
  Ticaret 16.01.2021
  Ticaret 15.01.2021
  Ticaret 14.01.2021
  Ticaret 13.01.2021
Para Piyasaları
Hava Durumu
Takvim
Üye Giriş
E-Posta :
Şifre :
Beni Hatırla
     
      Üye Olmak İstiyorum
      Şifremi Unuttum
Bu sitenin tüm hakları saklıdır Ticaret Gazetesi    rt.moc.isetezagteracit @ ofni